Nuyten. Communicatie past de grote mogelijkheden van WebTV toe in de reclame- en marketingcommunicatie. WebTV is overtuigend, heeft dezelfde impact als televisie. Web TV is heel flexibel, je kunt bliksemsnel reageren op bewegingen in de markt en... het is goedkoop. Naast WebTV ontwikkelt en produceert het bureau strategieën, teksten en conceptne voor radio, tv en pers campagnes.

 

Pels Rijcken & Droogleever Fortuin

In de vierde Podium uitzending praat Violet Falkenburg met

mr Janiscka, CNV, mr Weck, ABD Topconsultants en André Rouvoet over de vraag of je van een ambtenaar een 'gewone' werknemer kunt maken. Dit naar aanleiding van een wetsvoorstel dat bij de tweede kamer ligt. Een onderwerp vol voetangels en klemmen, goed voor een boeiende

discussie. Begeleidende communicatie: e-mail, banners, radio en vakbladadvertenties

 

Pels Rijcken & Droogleever Fortuin

Het advocaten- en notariskantoor Pels Rijcken is een hoogwaardig

juridisch kennisinstituut. Kennis die het kantoor deelt met professionals bij overheden en bedrijfsleven. Voor dat doel is primair gekozen voor het medium WebTV. In het WebTV programma Podium discussiëren experts over maatschappelijke onderwerpen.

 

Pels Rijcken printcampagne

De printcampagne bestaat uit een corporate advertentie en uitingen die verschillende specialismen van het kantoor belichten. Voor de WebTV- uitzendingen worden onder andere vakbladadvertenties geplaatst en radiospots uitgezonden.

 

Kunstdrukkerij Mercurius

Eén beeld zegt meer dan duizen woorden. Een filmpje van één minuut heeft zestig maal vierentwintig beelden, veelzeggender kan marketing manager van Alfa Romeo over zijn samenwerking met Mercurius dus niet zijn. Kwaliteit zoekt kwaliteit...

 

Dosign Engineering

Goede technici zijn zo zeldzaam als pinguïns aan de Noordpool. Wil je desondanks aan de grote vraag voldoen, kun je maar beter een goede detective inhuren. Detacheringsbureau Dosign nam Mike Hammer in de arm... en die vond ze.

 

Hosman Vins

Wijnimporteur Ruben van Dam prijst elke maand zelf zijn favoriete wijn aan. Met een simpele muisklik kun je die bestellen en laten bezorgen. Sfeervoller is het alleen in de caves in Schiedam maar efficiënter kan het niet.

 

Hosman Vins corporate

De naam Hosman is een begrip in Schiedam en ver daar buiten. Wijnimporteur Ruben van Dam is steeds op zoek naar iets bijzonders. Hij onderhoud persoonlijke contacten met wijnboeren uit de oude en de nieuwe wereld. De grote, drukbezochte proeverijen worden via internet bekendgemaakt. Staat uw mailadres al in de data base?

 

Quest

Hoe maak je van geinteresserde Quest lezers een hechte community van geïnvolveerde fans? Hoe zorg je er vervolgens voor dat ze er belang bij hebben om "lid van de club", te blijven? Zò dus...

 

Ricoh

De oceaan aan informatie die dagelijks over managers wordt uitgestort, is nauwelijks te bevatten. En het wordt steeds méér. Hoe ga je daar als manager, als kenniswerker mee om? In een serie interviews met leden van de Innovatieraad geeft RICOH het antwoord: Informatie Logistiek.

 

Still

Hoe breng je een nieuwe vorkheftruck onder de aandacht van je doelgroep? Je stuurt klanten en prospects via je database een linkje naar een filmpje waarin zo'n nieuwe truck gestolen wordt.

 

Suzuki - Dealer

Auto NU service in Almere zond een korte commercial uit via de lokale televisie. Het directe verkoopeffect was overrompeld en de bekendheid en populariteit van dealer- hoofdrolspeler Frans van Nus was in één klap gevestigd...

 

Suzuki - Limburgse dealers

De Suzuki dealergroep Zuid-Limburg had uiterlijk goed gepresteerd. De hoofddirectie van Suzuki Nedreland toog naar onze mooiste provincie om hen in het zonnetje te zetten. Naadloos vloeide de Japanse cultuur over in die van "Oes sjoonse Limburg..."

 

Contact:

Nuyten.Communicatie

Berglustlaan 12a

3054 BG Rotterdam

Tel 010 452 7168

Mobiel 06 51 71 32 82

Mail info@nuyten.nl

 

Kvk 24158149

Btw NL001203689B26

 

Zet uw website aan het werk.

Zò werkt dat! :

1. Klanten vinden.

2. Voorstel doen.

3. Klanten binden.

Méér weten? Mail ons!

©Le Tigre b.v. All Rights Reserved - Webdesign Holland

Contact:

Nuyten.Communicatie

Berglustlaan 12a | 3054 BG Rotterdam

Tel 010 452 7168 | Mobiel 06 51 71 32 82

Mail info@nuyten.nl

Kvk 24158149 | Btw NL001203689B26

Zet uw website aan het werk.

Zò werkt dat! :

1. Klanten vinden.

2. Voorstel doen.

3. Klanten binden.

Méér weten? Mail ons!

Contact:

Nuyten.Communicatie

Berglustlaan 12a | 3054 BG Rotterdam

Tel 010 452 7168 | Mobiel 06 51 71 32 82

Mail info@nuyten.nl

 

Kvk 24158149 | Btw NL001203689B26

 

Zet uw website aan het werk. Zò werkt dat! :

1. Klanten vinden.

2. Voorstel doen.

3. Klanten binden.

Méér weten? Mail ons!